Uutisia

Majoitus

Röskössä on noin 40 sänkypaikkaa eri kokoisissa rakennuksissa. Ulkoilmaelämää arvostaville on tarjolla majoitusmahdollisuus kodassa, laavussa tai omassa teltassa.

Leiripaikka

Röskö palvelee leiripaikkana niin kesällä kuin talvellakin. Majoitustiloja löytyy isommankin leirin tarpeisiin, ja ruokailut hoituvat kätevästi yhteistyökumppaniemme avustuksella. Laaja tontti ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet takaavat mahdollisuuden onnistuneen leiriohjelman laatimiseen. Röskössä on myös kesäkäyttöön soveltuva luokkatila, jossa esimerkiksi rippikoulujen tunnit sujuvat mukavasti. Ajanmukaisilla AV-välineillä tuntien sisältöä voidaan monipuolistaa entisestään.

Leiripäivän pölyt huuhdotaan pois rantasaunassa ja Ätäskö-järvessä, ja nuotiopaikalla tai kodassa vietetyn illan jälkeen laadukkaat majoitustilat tarjoavat maittavan yöunen seuraavaa leiripäivää varten.

Kokouspaikka

Röskö tarjoaa mainiot puitteet esimerkiksi sukukokousten pidolle. Ruokapalvelut hoituvat yhteistyökumppaniemme kautta, ja laadukkaat majoitustilat, monipuoliset ulkoalueet sekä harrastusmahdollisuudet takaavat puitteet onnistuneelle kokoukselle.